Trabzonspor 1 puana razı oldu

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Trabzonspor kendi sahasında karşılaştığı CSKA Moskova ile 0-0 berabere kaldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

    

İSTANBUL - UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Trabzonspor, Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile sahasında golsüz berabere kaldı.

Trabzonspor taraftarları maça yoğun ilgi gösterirken, bin 500 civarındaki CSKA'lı taraftar da kendilerine ayrılan bölümde takımlarını destekledi.

2. dakikada Dzagoev'in ara pası ile defansın arkasına sarkan Doumbia kaleci Tolga'yı da geçti, çapraza açılan topu kaleye gönderdi Giray topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı.

12. dakikada Vagner Love'un ceza sahası önünden şutunda kaleci Tolga'nın da müdahalesi ile top üstten kornere gitti.

30. dakikada Trabzonspor atağında Burak Yılmaz ceza sahası içinde topla buluştu, dönerek kaleye yerden sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

42. dakikada Colman'ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Burak altı pas içerisinde kafayı vurdu, top üstten auta gitti.

43. dakikada Vagner Love'un ara pası ile Doumbia kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı, yerden şutunu Tolga ayakları ile önledi. Dönen topu defans uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda iki takımın çabası da gol getirmede ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Hedef 4 puandı, 1'de kaldık

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda CSKA Moskova ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, rakipleriyle art arda yaptıkları 2 maçta 4 puan hedeflediklerini, ancak 1 puanda kaldıklarını söyledi.

CSKA Moskova'nın teknik direktörü Leonid Slutski, ''Maçın hakkı beraberlikti'' dedi.

Averajla üçüncü

Haftaya 4 puan ile aynı puanda bulunduğu CSKA Moskova'nın averajla gerisinde üçüncü sırada giren bordo-mavililer, son 20 dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında galibiyet elde edemedi.

Grubunda daha önce Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Fransa'nın Lille takımı ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, sahasındaki ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, dördüncü maç sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 5 puan topladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir