TSE Altın Ambalaj Yarışması başvuruları başladı

Tüketicileri uygun ambalajlı ürün kullanımına teşvik etmek amacıyla organize edilen yarışmanın son başvuru tarihi 7 Haziran.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından düzenlenen Altın Ambalaj Yarışması için başvurular başladı.

TSE İzmir Bölge Müdürlüğünün açıklamasına göre, Türkiye'de ambalaj sanayinin gelişimine katkıda bulunmak ve tüketicileri uygun ambalajlı ürün kullanımına teşvik etmek amacıyla organize edilen yarışmanın son başvuru tarihi 7 Haziran. Uzman jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda, Türkiye'nin en iyi ambalajlarının seçildiği yarışma, 16 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Ambalaj firmalarının yanı sıra, ürün sahibi, kullanıcı ve tasarımcı firmaların da katılabildiği Ambalaj Yarışmasında gıda, içecek, eczacılık ve ilaç, elektronik eşya, sağlık ve güzellik ürünleri, ev gereçleri ve diğer olmak üzere 7 ayrı dalda değerlendirilecek.

Yarışmada dereceye giren firmalar ve ürünleri, yarışmanın hemen ardından düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak.

Ödül töreni ise ekim ayında gerçekleştirilecek. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi ve katılım formuna www.izmir.tse.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

Yarışmada dereceye giren ürün ve firmalar, Dünya Ambalaj Teşkilatı (WPO) tarafından gerçekleştirilen ve TSE'nin de jüri üyesi olarak yer aldığı "Worldstar" (Dünya Yıldızı) yarışmasına katılmaya hak kazanacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir