TSE Guinness'e başvurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Marmara Bölge Koordinatörlüğü'nün gerçekleştireceği "Marmara Kalite Günleri" eğitim toplantısına 5 binden fazla başvuru olunca "Guinness Rekorları"na aday olmak için başvurduğu bildirildi.

TSE'den yapılan yazılı açıklamada, kurumun, 18-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği "Marmara Kalite Günleri" konulu eğitim toplantısına 5 binden fazla katılımcı müracaat edince, programı "Guinness Rekorları"na aday göstermek üzere Londra'da bulunan merkeze müracaat ettiği belirtildi.
TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı ve Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, açıklamada, benzer bir rekorun daha önce Hindistan'da 2011 yılı Kasım ayında bin 864 kişi ile kırıldığını belirterek, TSE'nin, Türkiye'de Ulusal Kalite alt yapısının güçlendirilmesi, uluslararası alanda Türk sanayicisinin sadece standarda uyan değil, aynı zamanda standardı belirleyen bir konuma gelebilmesi için etkin bir rol üstlendiğini ifade etti.
Yarın başlayacak olan programın açılış törenine, TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı & Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev ve çok sayıda üst düzey yönetici ile iş dünyasından bazı isimlerin katılacağı bildirildi.

 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir
tse