TTNET İPZ'11'e sponsor oldu

İnteraktif Pazarlama Zirvesi İstanbul'da 21-22 Eylül 2011'de düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET, dijital dünyanın yıldızlarını bir araya getiren İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nin (İPZ'11) ana sponsoru oldu.

Yapılan açıklamada, İstanbul'da 21-22 Eylül 2011'de düzenlenecek zirvenin, bu yıl "Pazarlama İnteraktiftir" sloganıyla, pekçok konuşmacının yanı sıra dijital dünyada takip edilen iki ünlüyü de ağırlayacağı ifade edildi.

Amerika'nın sosyal girişimci, eğitmen ve interaktif performans yapımcılarından Josephine Dorado ve Amerika'nın interaktif tasarımcılarından ve ürün stratejistlerinden Summer Bedard'ın zirvede konuşmacı olarak yer alacağı belirtilen açıklamada, iki konuşmacının vizyonlarını dinleyicilerle paylaşacakları kaydedildi.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak'ın da konuşmacı olacağı İPZ'11'de interaktif dünyada iş yapma biçimi ve geleceğin dünyası konuşulacak.

Açıklamada, etkinlik kapsamında ikinci gün gerçekleştirilecek olan "İPZ Youth" etkinliğinde TTNET İnteraktif Medya Yöneticisi Murat Kahraman, TTNET Müzik platformundan müzisyen Bedük, Promoqube Dijital Pazarlama ajansının kurucusu Özgür Alaz'ın da konuşmacı olarak yer alacağı bildirildi

Bu konularda ilginizi çekebilir