TTNET'in yeni hizmeti: Tivibu

Tivibu ile 61 ayrı kanal, ayda 1 liraya, çeşitli özelliklerle birlikte sunuldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, televizyon ve sinemayı taşınabilir hale getirdiklerini belirterek, "Tivibu'yla artık siz neredeyseniz, televizyonunuz da sizinle birlikte" dedi.

Yılmaz, 'Tivibu'nun tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında, "Yakın zaman içinde 'TTNET SES', 'TTNET IP TV' gibi servislerimizi de tanıtacağımız toplantılarda bir arada olacağız. Bu gün ise 'Tivibu'yu tanıtıyoruz. Televizyon ve sinemayı taşınabilir hale getirdik. 'Tivibu'yla artık siz neredeyseniz, televizyonunuz da sizinle birlikte" diye konuştu.

TTNET'in, 'Türkiye'nin lider, dünyanın ise 13. büyük ADSL operatörü' olduğuna dikkati çeken Yılmaz, müşterilerine değer katacak çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Soruları da yanıtlayan Yılmaz, bir soru üzerine 'Tivibu'ya şu an için cep telefonundan bağlanılamadığını, ancak yakın zamanda bunun sağlanabilmesi için çalıştıklarını bildirdi.

Bir gazetecinin, 'Tivibu'yu kullanırken, kotalı internet kullanan ADSL müşterilerinin kotası nasıl etkilenecek?' sorusunu da Yılmaz, şöyle yanıtladı:

"İnternet servislerinin tamamını kullanırken kotamızdan tüketiyoruz. Tivibu'da aynı mantıkla çalışıyor. Dolayısıyla kullanıcılarımız, Tivibu'yu kullandıkları sürece kotaları tükenecek. Ancak biz müşterilerimize birçok paket öneriyoruz. Abonelerimiz, kendilerine uygun olan paketleri seçebilirler"

Yılmaz, 'Tivibu'dan izlenen içeriğin, bilgisayara indirilmesinin mümkün olmadığını, kullandıkları sistemin bunu engellediğini bildirdi. 'Tivibu'nun şu an için sadece TTNET müşterilerinin kullanımına açık olduğunu dile getiren Yılmaz, 'Ancak kesinlikle korumacı bir tavrımız yok. Bizim 'TTNET WiFi' servisimiz var. Bu servisimizi de ilk başta sadece TTNET müşterilerinin kullanımına açmıştık ama diğer şirketlerden bu yönde bir teklif aldık ve o şirketlerin müşterilerinin kullanımına da açtık bu servisimizi. Talep gelirse eğer 'Tivibu'yu da açabiliriz' diye konuştu.

Türkiye'de 6,2 milyon civarında ADSL kullanıcısı olduğunu, kendi abonelerinin ise 5,9 milyonu bulduğunu belirten Yılmaz, "Biz bir korumacılık içerisinde değiliz. Daha önce diğer internet servis sağlayıcılarına açtığımız servislerimiz oldu. Talep gelirse başka servislerimizi de açabiliriz. Önemli olan pazarı büyütebilmek, internet penetrasyonunu artırma"  dedi.

Tivibu

'Tivibu', kişisel eğlencede zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldırıyor. 'EVET' vizyonu kapsamında hayata geçirilen ilk servis olan 'Tivibu'yla 61 ayrı kanal, ayda 1 liraya ve 'Tekrar İzle', 'Durdur İzle' ve 'Seç İzle' özellikleriyle birlikte sunuldu.

Tivibu'yu kullanabilmek için kullanıcıların 'www.tivibu.com.tr' üzerinden masa üstü yazılımını bilgisayarlarına indirmeleri yeterli. Canlı yayını durdurma ve aynı noktadan izlemeye devam etme özelliği bulunan Tivibu'da seçilen programlar, yayınlandığı günden itibaren bir hafta boyunca da izlenebiliyor.

Standart ve Standart Plus olmak üzere iki farklı üyelik bulunuyor. Standart Paket içinde, yerli ve yabancı televizyon kanalları ve 'Tekrar İzle' ile 'Durdur İzle' özellikleri var.

Standart Plus Paket'inde ise Standart Paket'e ilave olarak, yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içerikleri kapsayan 'Seç İzle' özelliği yer alıyor.

Tivibu Standart Plus paket üyeliği Nisan ayı sonuna kadar ayda sadece 1 lira olacak. 30 Nisan'a kadar Tivibu üyesi olan TTNET müşterileri, 1 Mayıs'tan itibaren 31 Aralık'a kadar Standart Paket için 1 lira, Standart Plus Paket için ise 4 lira ödeyecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir