TTNET'ten 'Vitaminli İnternet Kampanyası'

Kampanyaya katılan yeni müşteriler hem internetten indirimli yararlanacak, hem de Vitamin'i ücretsiz kullanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - TTNET, "Vitaminli İnternet Kampanyası"nı hayata geçirdi.
Konuya ilişkin yazılı açıklamada, taahhüt vererek TTNET'in kampanyasına katılan yeni müşterilerin, hem internetten indirimli yararlanacağı hem de interaktif eğitim destek paketi TTNET Vitamin'i ücretsiz kullanabilecekleri belirtildi.
Açıklamada, TTNET'in Vitaminli İnternet kampanyası kapsamında, 10 Mayıs 2010 tarihine kadar 24 ay taahhüt vererek kampanyaya katılan yeni müşterilere, internetin indirimli olarak sunulacağı, interaktif eğitim destek paketi TTNET Vitamin İlköğretim veya TTNET Vitamin Lise'nin de 1 yıl boyunca ücretsiz verileceği kaydedildi.
TTNET Vitamin İlköğretim kampanyasına abone olan yeni müşterilerin interneti ilk 5 ay boyunca 9,99 TL'den başlayan, TTNET Vitamin Lise kampanyasına abone olan yeni müşterilerin ise interneti ilk 4 ay boyunca 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla kullanacakları ifade edildi.
Kampanyaya Türk Telekom Ofis ve Bayileri, "4440375" numaralı TTNET Müşteri Hizmetleri ve PTT şubeleri üzerinden veya "www.ttnet.com.tr" adresinden başvurulabileceği bildirildi.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir