TTNET'ten müzik hizmeti

Dört müzik paketi sunan TTNET Müzik, indirilen parçaların bilgisayar ortamı dışında da dinlenmesine olanak sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET Müzik, yenilenen yüzü ve gelişen fonksiyonlarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

TTNET'ten yapılan açıklamada, internet kullanıcılarının yalnızca bir e-mail adresiyle kolayca üye olabildiği, ücretsiz ve sınırsız online müzik dinleme (stream) deneyimi sunan TTNET Müzik'in, aynı zamanda çeşitli MP3 paket alternatiflerini mobil ödeme seçenekleriyle sunduğu belirtildi.

Bir albüm fiyatına yaklaşık 10 albüm satın alma imkanı veren TTNET Müzik'in, ayda 3 liraya 10 MP3, 6,90 liraya 25 MP3, 9,90 liraya 50 MP3, 14,90 liraya 100 MP3 indirme imkanı veren 4 müzik paketi sunduğu, böylece parçaların bilgisayar ortamı dışında MP3 çalarlar, cep telefonları gibi ortamlarda da dinlenmesine olanak sağladığı kaydedildi.

TTNET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, TTNET Müzik'in kullanıcılardan gelen talepler ve yeni ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirildiğini belirterek, "Dijital müzik alanında Türkiye'de öncü rol üstlenen TTNET Müzik, açıldığı ilk günden beri önemli bir boşluğu doldurdu. Şimdi de yenilenen yüzü ve işlevleriyle yine bir ilke imza atıyor" dedi.

Dünyanın en büyük müzik yapımcıları ile yapılan işbirliği sayesinde dijital müziğin gelişmesine büyük katkı sağladıklarını vurgulayan Onuk, şöyle devam etti:

"Ülkemizde müzikseverlerin dijital müziğe erişim imkanı şimdiye dek oldukça sınırlıydı. TTNET Müzik'in geniş arşivi sayesinde kullanıcılar, artık hem Türkçe hem de yabancı şarkıları çok uygun koşullarda satın alabilecek veya online olarak sınırsızca dinleyebilecekler."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir