Türk plastikçiler piyasanın devlerini ağırlayacak

PlastEurasia İstanbul 2014 Fuarı, 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde dünya devlerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye'nin ve Avrasya'nın en büyük plastik sektörü fuarı PlastEurasia İstanbul 2014 Fuarı, 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde dünya devlerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getirecek. 

Türk Plastik Sanayicileri, Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) açıklamasında, üretim kapasitesiyle Avrupa ikincisi ve dünya yedincisi konumundaki Türk plastik sektörünün bu yıl düzenlenecek fuarda rekor katılımcı sayısına ulaşmayı hedeflediği belirtildi.  

Türk plastik sektörünün olumsuz algı kampanyalarına karşın büyümesini sürdürdüğü ifade edilen açıklamada, fuara ilişkin teknik bilgiler de verildi. Fuar süresince, plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, makine yan sanayi, ısı ve kontrol cihazları ve kalıplar gibi birçok alanda en son teknoloji ürünler sergilenecek. 

Türk plastik sektörünün hem Avrupa hem de kendi bölgesinde önemli bir güç haline geldiğini kanıtlayan PlastEurasia Fuarı, 2013 yılında 4 kıtadan 1.100'ü aşkın firma temsilcisiyle yerli ve yabancı 50 bin sektör profesyonelini ağırladı. 

Bu yılki PlastEurasia İstanbul 24. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı'nın 40 bini aşkın sektör temsilcisi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir