Türk-Rus ilişkilerine katkılarından dolayı Cavit Çağlar'a plaket verildi

İş adamı Cavit Çağlar’a, Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz ve Rus-Türk İşadamları Birliği (RTİB) tarafından plaket verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk-Rus ilişkilerine katkılarından ötürü iş adamı Cavit Çağlar’a, Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz ve Rus-Türk İşadamları Birliği (RTİB) tarafından plaket verildi.

Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliğinde düzenlenen resepsiyona, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Dağıstan Özerk Cumhuriyeti’nin eski lideri Ramazan Abdulatipov, Azerbaycan eski Başbakan Birinci Yardımcısı Abbas Abbasov, RTİB Başkanı Naki Karaaslan ve Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Avrasya Komitesi Başkanı Ali Galip Savaşır’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreninde konuşan Çağlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e, kendisine gösterdikleri güven için teşekkür ederek, “Liderlerimizi umuyoruz mahcup etmedik. Benim, Sayın Abdulatipov’un ve Sayın Abbasov’un bu işte emekleri var ancak bütün işi yapan liderlerimizdi.” dedi.

Diriöz de Çağlar’a Türk-Rus ilişkilerine yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

Yarın Kremlin’de düzenlenecek Rusya Ulusal Birlik Günü resepsiyonu kapsamında Çağlar’a, Rusya Devlet Başkanı Putin tarafından Dostluk Nişanı takdim edilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir