Türkiye'nin tek özel sektör ihracat geliştirme merkezi: Turkishexporter.Net

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk İhracatçıları için masabaşı pazar araştırması kapsamında elektronik eşleştime yöntemiyle hazır (potansiyel)  ihracat müşterisi üreten Turkishexporter.Net, aylık 1,500 - 2,000 adet gibi rekor bir sayıda ihracatına fırsatları yaratıyor. Özellikle Türkiye’den ithalat yapmak isteyen alıcıları Türk üreticileri ile buluşturan “İhracat Fırsat Bültenleri“ e-ihracat sistemi ihracatçılar çok önemli fırsatlar sunuyor.

240 ülke ve bölgeden, 19 yıldan bu yana hiç aksamaksızın her gün yüzlerce ihracat fırsatını üyesi Türk şirketlerine e-posta bülteni halinde "İhracat Fırsat Bültenleri" hazırlayıp sirküle eden  Turkishexporter.Net, bu hizmeti Türk sanayi ve ihracat profiline uygun 40 ana sektör ve 400  dolayında alt sektörde gerçekleştiriyor.İhracat Fırsat Bültenleri, bir dış ticaret servisinin hiç zaman kaybetmeksizin ulaşabildiği bir hizmet olarak adeta ayağınıza gelen hazır ihracat müşterileri sizi buluşturup, eşleştiriyor. İlginiz dışında olan hiçbir bilgi size gönderilmiyor.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Örneğin Ayakkabı üreticisi üye bir firma iseniz her sabah e-postasında dünyanın hangi ülkesinden alıcılar varsa o şirketlerin tüm iletişim bilgileri ve ithalatçının ürün için varsa bildirdiği miktar, ödeme vb, yoksa genel çerçevedeki talebi ve koşulları size ulaştırılıyor. İhracatçı üye, bir telefon etmek veya e-posta göndermekle görüşmelere başlayabiliyor.

Bu fırsatlar, bu talepler size nasıl geliyor?

Bir yazılım firması olan KOBİ A.Ş bünyesinde bir marka olan Turkishexporter, 19 yıldan bu yana adres/veri bankacılığı, büyük veri işleme ve elektronik eşleştirme ve müşteri yönetim yazılımları üretiyor. Veri tabanında tüm dünyadan 5 milyon fazla ithalat/ihracat şirket datasına sahip marka,  her gün 10 binden fazla dış ticaret bilgisi içeren mesaj trafiğini işleyip;  adres, sektör,ülke, ürün gibi onlarca kriterde üyelerinin datası ile eşleştirip, buluşmalarını sağlıyor.

 

Adeta kamuya ait bir geliştirme merkezi gibi çalışan Turkishexporter.Net, 40' tan fazla özgün yazılım entegrasyonu ve otomasyonu ile birçok ülkenin ihracat geliştirme merkezinden daha çok iş, işbirliği ve ihracat fırsatları üretiyor. Ekonomi Bakanlığı tarafından 8 yıldan bu yana pazar araştırmaları  desteği kapsamında olan Turkishexporter, bu hibe destekle neredeyse "0 TL" maliyetle üyelik hizmetleri veriyor. 

Üye  olduğunuz ilk gün; bulunduğunuz sektörde onlarca ülkeden pazar araştırması verisini size sunan merkez;  daha üyeliğiniz ilk  günlerinde ihracat yapmanızı olanak sağlıyor. Bir tür masa başı ihracat pazar araştırması verisi olarak sunulan bu ihracat fırsatlar, son bir kaç yılda  Turkishexporter' a başvurup Türkiye'den ürün sektörünüzde ürün almak isteyen ithalatçı şirketlerden oluşuyor.

Turkishexporter hizmetleri, ücretsiz üyelikle test edilebiliyor

Üyelik hizmetlerini daha etkin tanıtmak amacıyla 30 gün ücretsiz deneme fırsatı veren Turkishexporter.Net, ürün ve şirket profillerini İngilizce dilinde doğru tanımlayan firmalara hizmetlerini test edebilme imkanı sunuyor. Yüzlerce üyelerinin 30 günlük test evresinde bile yeni ihracat müşterileri bulup, yeni ihracat müşterisi ve pazarlarına edindiklerini bildiren şirketin 30 kişilik ihracat pazar araştırması bilgisine sahip bir çağrı merkezi bulunuyor. Dilerseniz bir telefonda sizin adınıza ücretsiz üyelik açıp deneme imkanı da sağlıyor. Şirketin çağrı merkezine 444 23 99' da ulaşılabiliyor.

 

İletişime geçmek için tıklayın...