Türksat kampanyalarının süresini uzattı

Şirket, yoğun talep üzerine 3 kampanyasının süresini 30 Haziran'a kadar uzattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - TÜRKSAT A.Ş'nin "Uydunet Alana KabloTV Bedava", "Dijital Dünya Teledünya" ve "Herkes İçin Teledünya" kampanyalarının süresi, yoğun talep üzerine bu yılın haziran ayı sonuna kadar uzatıldı.

TÜRKSAT A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, Kablo TV Platformu üzerinden Uydunet markasıyla sunduğu internet erişim, Teledünya markasıyla sunduğu dijital Kablo TV hizmetlerinde süresi, geçen yılın sonunda dolan bazı kampanyaları 30 Haziran 2011'e kadar uzattı.

Buna göre, haziran ayı sonuna kadar süresi uzatılan "Uydunet Alana KabloTV Bedava", "Dijital Dünya Teledünya" ve "Herkes İçin Teledünya" kampanyalarında, kurulum ve aktivasyon ücretleri alınmayacak.

Uydunet Alana KabloTV Bedava kampanyasında 24 ay taahhütle internete abone olanlara ücretsiz KabloTV hizmetleri, Dijital Dünya Teledünya kampanyasına katılanlara 12 ay taahhütle ücretsiz SD set top-box, Herkes İçin Teledünya kampanyasından faydalanmak isteyenlere ise 30 ay taahhütle ücretsiz SD set top-box veriliyor.

Kampanyalarla ilgili 444 0 126 numaralı çağrı merkezinden bilgi alınabiliyor, ayrıca "www.uydunet.net", "www.teledünya.tv" internet adreslerinden de bilgi alınıp başvuru yapılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir