Tuzak ortaya çıkarılmazsa sorumlusu AKP'dir

MHP'de 8 ismin daha videosu olduğu iddia edilirken, son yaşananlarla ilgili olarak Bahçeli, sert konuştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – MHP Genel Başkan yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım'a ait olduğu iddia edilen kasetlerin ardından yeni kaset iddiaları ortaya atıldı.

MHP'de 8 ismin daha videosu olduğu iddia edilirken, son yaşananlarla ilgili olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den açıklama geldi.

Son hadisenin muhasebesinin yapıldığını ve gerekli tedbirlerim alındığını belirten Bahçeli şöyle konuştu:

"MHP Başkanlık Divanı üyesi olan, aynı zamanda milletvekilliği görevini de yürüten şahısların özel hayatlarına ait gizli video görüntüleri ve bunların internet vasıtasıyla servis edilmesi, Türkiye'nin karşılaştığı ve muhatap olduğu en ciddi siyasi travmalardan birisi olarak karşımızdadır. Tuzak ortaya çıkarılmalıdır. Bu tuzak ortaya çıkarılmazsa sorumlusu AKP'dir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Herkes bilmedir ki partimiz yolundan ve inandığı değerlerden sonu ne olursa dönmeyecek, yanlışı sahiplenmeyecek ve hiçbir iftiranın altında kalmayacaktır. MHP, Türkiye'yi karanlık noktalara sürüklemeye çalışanların bir an önce açığa çıkarılmasını beklemekte ve bunun da AKP'nin iktidar namusu olduğuna inanmaktadır" diye konuştu. 

Bahçeli, "MHP, Türk aile yapısına ters düşen, milletimizin hassasiyetleriyle ve kabulleriyle taban tabana zıtlıklar içeren son hadisenin derin muhasebesini yapmakta ve gerekli tedbirleri lazım geldiği biçimde almaktadır" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir