Ülker, Küresel Top 100 Listesinde 11. sıraya yükseldi

Ülker, Candy Industry tarafından 9 yıldan bu yana hazırlanan Küresel Top 100 listesinde geçen yıl 12. sırada yer alıyordu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Çikolata ve şekerleme sektörü yayını Candy Industry tarafından 9 yıldan bu yana hazırlanan Küresel Top 100 listesinde Ülker 11. sıraya yerleşti.

Ülker'den yapılan açıklamaya göre, kuruluş, çikolata ve şekerleme alanında gösterdiği faaliyetleriyle Candy Industry dergisinin Ocak sayısında yayınlanan ve 2009 verileri baz alınarak oluşturulmuş Küresel Top 100 listesinde 11. sırada yer aldı. Ülker, 2007 yılı listesinde 15, 2008 yılı listesinde ise 12. sırada yer alıyordu.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ocak sayısında, ayrıca, Godiva'yı altın fırsat olarak ele alan ve kapağına taşıyan Candy Industry dergisi, çikolata ve şekerleme sektöründe dünyada yakından takip edilen yayınlardan biri. Dergi, 9 yıldan bu yana, her yıl Küresel Top 100 listesi yayınlıyor. Liste, tüm dünyada çikolata ve şekerleme sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin ciro, çalışan sayısı ve üretim tesisi sayısı bazında değerlendirilmesiyle hazırlanıyor.

Ülker'in listenin üst sıralarında yer alması ve yerini her geçen yıl daha da güçlendirmesinin temelinde, tüketici beklenti ve ihtiyaçlarını belirleyerek, yenilikçi, güvenilir ve lezzetli ürünleri doğru zamanda tüketicilerin beğenisine sunması yatıyor. Yıldız Holding'in Ar-Ge'ye verdiği önemin bir sonucu olarak, Ülker markası her yıl portföyünü yenilikçi ve farklı ürünlerle geliştirmeye devam ediyor. Ülker markalı ürünlerin tüm ülke çapında geniş bir satış ağıyla en küçük satış noktasında bile bulunabilir olması da bu başarının arkasındaki önemli bir sebep."

Bu konularda ilginizi çekebilir