Ünal'dan 'Türkeş ve Kavakçı' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, "AK Parti ile MHP arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir. Bazı genel başkan yardımcılığı seviyesinde yapılan açıklamalardan duyulan rahatsızlık da tarafımızdan zaten açıklanmıştır" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısından sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. MKYK gündeminden sonra Ünal gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partili vekillerle yaptığı toplantıda "Yorulan varsa kenara çekilsin yerini başka arkadaşa bıraksın" şeklindeki sözlerini değerlendirmesi istenen Ünal, "Bugüne kadar yol yürüyen bütün yol arkadaşlarımıza ve hepsinden önemlisi biz her yıl yeni yaşımıza girdiğimizde kendi muhasebesini yapan her dem yeniden doğan bulanmadan akan bir hareketiz. Bu kutlu yürüyüşte herhangi bir şekilde Ak Parti'nin temel ilkelerinden, siyasetin tek limanı var o da ahlaktır temel ilkelerden, değerlerden uzaklaşan bir davranış içerisinde olması kabul edilemez bir durum olduğu için. Eğer böyle bir durum varsa Ak Parti bugüne kadar gereğini yaptı bundan sonra da yapacaktır. Bunu genel olarak Cumhurbaşkanımızın siyasete bakış açısı ve bir muhasebe olarak görmekte fayda var" diye konuştu.