Ünlü isimler festival için toplanıyor

Festivale katılacak sanatçılar ve jüri üyeleri Antalya'ya gelmeye başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME





ANTALYA - 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katılacak sanatçılar ve jüri üyeleri, Antalya'ya gelmeye başladı.
Bugün başlayacak Altın Portakal Film Festivali'ne katılacak sanatçılar ve jüri üyelerini, havalimanında festival yetkilileri karşıladı.
Sanatçılar arasında festivalin açılış gecesinde "Sanatta Sosyal Sorumluluk" ödülü verilecek Türkan Şoray, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Hülya Avşar ile Selda Alkor ve Nuri Alço gibi ünlü isimler bulunuyor.
Türkan Şoray, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Türk sinemasına yıllardır destek olduğunu söyledi.
Festivalin Antalya halkının yıllarca desteğini aldığını belirten Şoray, "Festivalin açılışında bulunmak benim için onur verici. Festivalde çok güzel filmler yarışacak. Yeni projeler halka ulaşacak. Burada olduğum için mutluyum" dedi.
Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Hülya Avşar ise festivalde her şeyin güzel olacağını düşündüğünü belirterek, ödüller vereceklerini, festival kapsamında inanılmaz organizasyonlar yer alacağını kaydetti.
Avşar, bir gazetecinin jüri başkanı olması nedeniyle yaşanan tartışmaların sürüp sürmeyeceğiyle ilgili soruyu, "Yok canım. Siz orada mı kaldınız?" şeklinde yanıtladı.
Elinde raketiyle havalimanından çıkan Avşar, fırsat buldukça stres atmak, kendisini rahatlatmak için tenis oynayacağını söyledi.
Sanatçılar, daha sonra yetkililer eşliğinde kalacakları otellere gitti.
 

Languagesen>tr YahooCEerror
Ünlü isimler festival için toplanıyor
Bu konularda ilginizi çekebilir