Vaillant yüzde 20 büyüyecek

Geçtiğimiz yıl yüzde 30 büyüyen şirket 2011'de de büyüme öngörüyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, tüm Türkiye'de 2009'a göre 2010'da yüzde 30 büyüdüklerini belirterek, "Bu yıl da aşağı yukarı yüzde 15-20 büyüme öngörüyoruz" dedi.

Bursa'da Kervansaray Termal Otel'de "Tüketici Club" üyeleriyle bir araya gelen Taşkın, toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bursa'da tüketici memnuniyetinin çok yüksek olduğunu, aynı zamanda son derece aktif Bursalı tüketicilerden tavsiyeler aldıklarını ifade eden Taşkın, satışlarının yaklaşık yüzde 40'ının da müşteri tavsiyesiyle gerçekleştiğini bildirdi.

En iyiler arasında

Türkiye'de ilk 3 firma arasında olmayı her zaman başardıklarını vurgulayan Taşkın, şunları kaydetti:

"Müşterinin en çok tercih ettiği markalardan biriyiz. Bursa'da da yine bu sıralamanın içindeyiz. Geçen yıla göre bakıldığı zaman tüm Türkiye'de 2009'a göre 2010 yılında yüzde 30 büyümemiz var. Bu yıl da aşağı yukarı yüzde 15-20 büyüme öngörüyoruz. İki nedeni var; bir tanesi doğalgaz hızlı büyüyor Türkiye'de, şu anda 60'a yakın ilde doğalgaz var, ikincisi de özellikle İstanbul, Ankara, Bursa gibi illerde bir değişim pazarı var."

Taşkın, Vaillant orta ve üst segmente hitap ettiklerine de değinerek, daha çok ürünlerinin kombi, kazan, yoğuşmalı kazanlar, şofbenler, güneş enerjisi sistemleri, ısı pompaları olduğunu kaydetti.

Servis konusunda da çok iddialı olduklarını söyleyen Taşkın, "Türkiye'nin en iyi servis organizasyonuna sahibiz. İyi bir ürün sattığımız için sistem garantisi veriyoruz, sadece cihaz değil, tesisata da garanti veriyoruz. O yüzden de ilk devreye alma hizmetinden, tüm bakım, onarım hizmetlerine kadar Türkiye'de kendi maaşlı personelimizle müşteriye hizmet veriyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir