Vakıf seriye devam ediyor

VakıfBank, son şampiyon olarak bu sezon da unvanını korumak için mücadele ettiği CEV DenizBank Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde son 12 play-off turunun ikinci maçında Igtisadchi Bakü’yü 3-0’lık sonuçla geçerek adını bir üst tura yazdırdı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 11 Mayıs 2012’den bu yana kaybetmeyen ve 2013 yılını namağlup tamamlayan VakıfBank, Igtisadchi Bakü’yü ikinci maçta da mağlup ederek galibiyet serisini 73 maça yükseltti. Avrupa’da bu sezon oynadığı sekizinci maçtan da üstünlükle ayrılan VakıfBank, turun ilk maçında da Igtisadchi Bakü’yü 3-0 mağlup etmişti. VakıfBank, bu sonuçla Final-Four’a yükselme mücadelesinde RC Cannes-Galatasaray Daikin serisinin galibi ile karşılaşacak.

VakıfBank, Igtisadchi Bakü karşısında ilk seti 25-13 ile almayı başardı. VakıfBank, müsabakanın ikinci setini de 25-12’yle önde bitirerek  setlerde durumu 2-0’a getirdi. Sarı siyahlılar karşılaşmanın son setini ise 25-20 alarak skoru belirledi: 3-0. VakıfBank, sonuca kaptan Gözde Sonsırma’nın 15 sayısıyla gitti. Onu takip eden oyuncular ise Polen Uslupehlivan (12 sayı) ve Carolina Costagrande (12 sayı) oldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir