Vakıfbank, Sultanlar için imzayı attı

Banka, (A) Milli Bayan Voleybol Takımı'na sponsorluk için sözleşme imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - (A) Milli Bayan Voleybol Takımı'na sponsor olan Vakıfbank ile Voleybol Federasyonu arasında sözleşmesi imzalandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu binasında düzenlenen imza törenine federasyon başkanı Erol Ünal Karabıyık ve Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan katıldı.

Karabıyık, törende yaptığı konuşmada, "Vakıfbank, 25 yıldır Türk voleyboluna ciddi destek veriyor. Dünya Şampiyonası öncesinde Filenin Sultanlarına da ana sponsor oldu. Vakıfbank Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ederim. Bundan sonra Filenin Sultanları'nın formalarında Vakıfbank logosu yer alacak. Yeni logonun milli takımımıza şans getirmesini diliyorum" dedi.

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan ise voleybola desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, "25 yıldır Türk voleyboluna destek oluyoruz. Bu desteği bugün yeni bir aşamaya taşıyoruz. Voleybol Bayan Milli Takımı'nın ana sponsoru olduk. Bunu kısa süreli bir ilişki olarak görmüyoruz. Voleybola desteğimiz güçlenerek devam edecek. Vakıfbank voleybol takımı olarak da 4 oyuncumuz milli takım kadrosunda yer alıyor. Futbola ve basketbola önemli sponsor destekleri veriliyor. Voleybola da en az bu kadar destek verilmeli. Bu işbirliğinin uzun süreli olmasını diliyorum. Milli takımımızın dünya şampiyonasından madalyayla dönmesini arzu ediyoruz" dedi.

Kalkan, bir soru üzerine sponsorluk sözleşmesinin 1 yıllık olduğunu ancak bunun daha uzun yıllar devam etmesini öngördüklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Erol Ünal Karabıyık, Vakıfbank logolu ve üzerinde bankanın kodu olan 15 numaralı milli takım formasını Süleyman Kalkan'a hediye etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir