Vergi borcuna özel kredi

Finansbank, vergi borcunu yapılandırma ile peşin ödeyecek olanlara 'Vergi Kredisi' verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Finansbank, yeniden yapılandırılan borçlarını peşin ödemek isteyenler için "Vergi Kredisi" imkanı sunduğunu duyurdu.

Finansbank tarafından yapılan açıklamada, Vergi Kredisi ürününün, 6111 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" kapsamında yeniden yapılandırılan borçlarını peşin ödemek isteyenler için hazırlandığı belirtildi.

Yapılandırılmış olan borçlarını hemen kapatmak isteyenlere, aylık yüzde 0,39'dan başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçeneklerinin sunulduğu Vergi Kredisi'nde, kredi kullananların ayrıca 3 ay sonra ödemeye başlama fırsatından da yararlanabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, kredi kullanmak isteyenlerin T.C. kimlik numaralarını 5030'a göndererek ön başvurularını yapabilecekleri bildirildi.

Kampanya hakkında detaylı bilgiye, Finansbank şubeleri, "www.finansbank.com.tr" web sitesi ve "444 1 901" numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir