Vodafone Müşteri Operasyonları Merkezi'ne 2 birincilik ödülü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde En İyi Çağrı Merkezi ve En Yaratıcı Çağrı Merkezi kategorilerinde birincilik ödülleri aldı.

IMI Conferences tarafından bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ve Türkiye çağrı merkezi sektörünün gelişim sürecinde itici güç oluşturan organizasyonda Vodafone, Vodafone Müşteri Operasyonları ve Online Servisler ile 500'den fazla koltuklu En İyi Çağrı Merkezi ve Mobil Yardım Uygulaması ile En Yaratıcı Çağrı Merkezi Uygulaması kategorilerinde birincilik ödülleri aldı.

Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri ve Online Servisler Direktörü Hakan Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mobil iletişim teknolojilerine ilişkin 30'u aşkın ülkeden beslenen bilgi birikimiyle, abonelerine temas ettikleri her noktada hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerinin altını çizerken, şunları kaydetti:

''Çağrı merkezimiz, Vodafone Türkiye için müşteri deneyiminin şekillendiği en değerli etkileşim noktaları arasındadır. Abonelerimizle birebir temas etme olanağı bulduğumuz çağrı merkezimiz, çalışanlarımızın bilgi birikiminden, merkezlerimizin teknolojik donanıma kadar, her alanda hizmet kalitemizi en üst seviyede tutmaya odaklanıyoruz. Günümüzde teknolojinin sunduğu olanaklarla, çağrı merkezimizde müşterilerimizle daha verimli etkileşimde bulunmak, mevcut beklenti ve ihtiyaçlara daha hızlı yanıt vermek adına yapılabileceklerin sınırları çok genişledi. Biz de global bilgi birikimimizle bu konuda dünya standartlarını Vodafone Türkiye müşterilerinin hizmetine sunma misyonuyla çalışıyoruz. Bugüne kadar pek çok uluslararası ödül programında elde ettiği başarılarla dünya tarafından kabul gören çalışmalarımızı, bu kez Türkiye çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği böyle değerli bir organizasyonda taçlandırmaktan mutluluk duyuyoruz.''