Vodafone'dan bayram hediyesi

Aboneler, 'Dünyayı Gezen' seçeneği ile yurt dışından Türkiye'yle dakikası 91 kuruşa konuşabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone'un 17 ülkedeki Vodafone GSM şebekesinde geçerli olan "Dünyayı Gezen" seçeneği ile aboneler, yurt dışından Türkiye'yle dakikası 91 kuruşa bayramlaşabilecek.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, "Dünyayı Gezen" seçeneğini tercih edenlerden aylık 1,21 lira sabit ücret alınacağı belirtildi.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, bayramı Türkiye'de geçirecek aboneler ise, "Tek Amerika" seçeneği ile aylık sabit 0,49 lira karşılığında, ABD'deki sabit ve mobil hatlarla dakikası 20 kuruşa görüşebilirken, faturasız hat sahipleri sabit 1 lira ödeyerek dakikası 20 kuruştan ABD'deki yakınlarını arayabilecek.

Mevcut tarifesine "Dünya Küçük" seçeneğini ekleyen faturalı hat aboneleri de, operatör ayrımı olmadan aylık 3,62 lira sabit ücret ödeyerek yurt dışındaki tüm yönlerle dakikası 35 kuruştan görüşme yapabilecek. Faturasız hat sahipleri ise aylık 30 lira ve üzeri yükleme yaparak, dakikası 80 kuruştan yurt dışındaki her yönü arayabilecek. 

Vodafone Cep Avantaj tarifesini kullanan faturalı aboneler her yöne dakika paketlerini yurt dışı aramaları için de kullanabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir