Yağışlar bazı bölgelerde etkili olacak

İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren hafif yağmur bekleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Doğu Karadeniz kıyıları, Gümüşhane ve Hakkari’de görülecek yağışlara ilave olarak yarın sabah saatlerinde Trakya, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevreleri yağışlı geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Gümüşhane ve Hakkari'de görülecek yağışlara ilave olarak yarın sabah saatlerinde Trakya, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde değişmeyecek.
Rüzgar ise Güney ve Doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bazı illerde hava durumu

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren hafif yağmurlu. (18)
ANKARA: Az bulutlu. (17)
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (23)
ADANA: Parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu.(25)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (24)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(18)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu. (8)
DİYARBAKIR: Az bulut ve açık zamanla parçalı bulutlu.(17)

Bölgelerde hava durumu

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren Trakya ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Doğu kıyılarında yer yer sis ve pus bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, yarın sabah saatlerinde Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Gümüşhane çevrelerinin yağmurlu geçeceği öngörülüyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bu akşam saatlerine kadar Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis görülecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir