Yandex 10 GB alan dağıtıyor

Yandex, ücretsiz veri depolama servisi Yandex.Disk'i hizmete açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yandex, bulut tabanlı ücretsiz veri depolama servisi Yandex.Disk'i hizmete açtı. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar 10 GB kapasitesi olan Yandex.Disk'e yükledikleri belgelere, fotoğraflara, filmlere veya müzik parçalarına internet erişimi olan herhangi bir cihazdan, diledikleri her an ulaşabiliyor, dosyalarını, e-posta veya tüm popüler sosyal ağlar üzerinden çevreleriyle paylaşabiliyor.

Her tür dosya formatını destekleyen ve Yandex.Mail'e entegre edilmiş olan Yandex.Disk'te, kullanıcıların yükledikleri dosyaların yanı sıra e-posta ileti eklerinin saklanması için de özel bir alan bulunuyor. Bu alan, Disk'in 10 GB'lik kapasitesini etkilemiyor.

Yandex.Türkiye Ülke Müdürü Alisher Hasanov, "Bir bulut depolama servisi olan Yandex.Disk'te her türlü verinizi güvenle saklayabilirsiniz. Bilgisayarınız bozulsa bile Disk'teki dosyalarınıza hiçbir şey olmaz. Gerekli senkronizasyonu sağlayan Disk sayesinde, bir belge üzerinde evinizdeki bilgisayarda çalışmaya başlayıp, ofisteki bilgisayarınızda devam edebilirsiniz. Masaüstü uygulaması sayesinde dosyalarınıza çevrimdışıyken de ulaşabilirsiniz" açıklamasında bulundu.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir