Yapı Kredi Metro Club Kart'tan hediye çekleri

Kart sahipleri hediye çeklerinden Ford Fiesta'nın bir yıllık kullanım hakkına kadar pek çok değerli hediye kazanma fırsatını yakalayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Yapı Kredi ile Metro Gross Marketleri'nin alışveriş kartı Metro Club Kart'ın, kullanıcılarına özel bir kampanya düzenlediği bildirildi.
Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, Yapı Kredi Metro Club Kart sahiplerinin, 18 Mart 2011'e kadar yapacakları alışverişlerde, hediye çeklerinden Ford Fiesta'nın bir yıllık kullanım hakkına kadar pek çok değerli hediye kazanma fırsatını yakalayacakları kaydedildi.
Yapı Kredi Metro Club Kartın, Metro Gross Marketleri'nden yapılan 50-75 bin lira arasındaki alışverişlerde 500 liralık, 76-100 bin lira arasındaki harcamalarda ise 750 liralık hediye çeki kazandırdığı ifade edilen açıklamaya göre, 250 bin liraya kadar alışverişlerde 1000 liralık hediye çekine sahip olacak Yapı Kredi Metro Club kullanıcılarına 600 bin liraya kadar alışverişlerinde ise 82 ekran LCV TV hediye edilecek.
Yapı Kredi Metro Club Kart kullanıcıları, 601 bin lira-1 milyon lira arası alışverişlerinde ise Ford Fiesta, 1 milyon ve üzerindeki alışverişlerinde Ford Focus'u bir yıl boyunca kullanma hakkına sahip oluyor.
Kampanyada, haziran ayı itibari ile dört araç hediye edildiği belirtildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir