Yapı Kredi Play, 'Sahne Senin'in kazananları belli oldu

Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında bu yıl üçüncü kez düzenlenen "Sahne Senin" yarışmasının galibi belli oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Türk tiyatrosunun en uzun soluklu ve en prestijli ödüllerinden Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında tiyatroyu gençlerle buluşturan "Sahne Senin" yarışmasında üçüncü kez ödül verildi. 
21 Şubat - 20 Nisan 2013 tarihleri arasında Play facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilen yarışmada kazanan, "Aşk" ve "Delilik" konularından biri üzerine hazırlanan 3’er dakikalık videolar arasından seçildi. Haldun Dormen başkanlığındaki jüri birbirinden etkileyici performanslar arasından yaptıkları seçimle yarışmanın birincisini "Aşk" konusundaki performansıyla Melis Tamtaş olarak belirledi. Yarışmanın ikincisi ise "Delilik" konulu performansıyla Gökçe Dizman oldu.
Zorlu değerlendirme süreci sonrasında belirlenen en başarılı kişi iPad Mini ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi akşam okulunda tiyatro eğitimi kazandı. Genç katılımcı/katılımcılara verilen en büyük ödül ise 29 Nisan 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek 17. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri gecesine katılarak sahnede plaket almak olacak.