Yapı Kredi'den yüzde 0.49 faizli ihtiyaç kredisi

Banka, 36 ay vadeye kadar en fazla 20 bin liralık bireysel ihtiyaç kredisi sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi, ayda 0,49'dan başlayan faiz oranları ile bireysel ihtiyaç kredisi vermeye başladı.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, tüketicilerin değişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla ayda yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranları ile bireysel ihtiyaç kredisi (BİK) vermeye başladığı duyuruldu.

Aylık yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranı ve 36 ay vadeye kadar en fazla 20 bin liralık bireysel ihtiyaç kredisinin tüketicilerin her türlü nakit ihtiyacını karşılamak üzere tasarlandığı dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Alması ve ödemesi çok kolay olan BİK, eğitim, evlilik, tatil, gibi nakit ihtiyacının arttığı dönemlerde de tüketiciler tarafından kullanılabiliyor. Yapı Kredi, bireysel ihtiyaç kredisine başvuru sürecini kolaylaştıran 'Kredi Şimdi' ile internet veya cep telefonundan mesajla alınan kredi başvurularını 3 dakikada yanıtlıyor.

BİK başvurusu yapmak isteyen tüketicilerin Turkcell ya da Vodafone'dan 4411'e 'Bireysel' boşluk 'TC Kimlik no' boşluk 'Aylık Net Gelir' yazıp kısa mesaj göndermesi veya www.yapikredi.com.tr adresinden başvuruda bulunması yeterli oluyor. En geç 3 dakika içerisinde cevaplanan başvurular ayrıca Yapı Kredi şubelerinden de gerçekleştirilebiliyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir