Yapısal çelik sektörü oyuncuları bir araya gelecek

Yapısal çelik sektörünün temsilcilerini buluşturacak etkinliğe bu yıl 600'e yakın kişinin katılması bekleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapısal çelik sektörü paydaşlarını bir araya getirecek "15. Yapısal Çelik Günü" organizasyonu, 18 Aralık'ta İstanbul'da düzenlenecek. 

Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) açıklamasına göre, yapısal çelik sektörünün temsilcilerini buluşturacak etkinliğe bu yıl 600'e yakın kişinin katılması bekleniyor. Yapısal Çelik Günü'nün açılış konuşmasını TUCSA Başkanı Nesrin Yardımcı yapacak. TUCSA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yener Gür'eş de 60. Yılında Avrupa Yapısal Çelik Birliği'ni (ECCS) anlatacak.  

Etkinlikte gerçekleştirilecek panelde ise sektörde çok konuşulan "Çelik Yapılarda Kalite Ama Nasıl?" sorusuna cevap aranacak. Moderatörlüğünü Uygunluk Değerlendirme Derneği'nden Ayfer Adıgüzel'in yapacağı panelde Sabri Paşayiğit Tasarım Ofisi'nden Sabri Paşayiğit, Teknik Proje'den Ahmet Topbaş, Atak Mühendislik'ten Halit Levent Akbaş ve Szutest'ten Mehmet Işıklar sektöre ilişkin değerlendirmelerini paylaşacak. 

Başarılı çelik yapılar anlatılacak 

Yapısal Çelik Günü'nde büyük beğeni toplayan çelik yapılardan örnekler de verilecek. Futbol topu şeklinde tasarlanan ve yerden ısıtmalı inşa edilen Konya Stadyumu, Cihangir'de çok dar bir alanda çelik strüktürle inşa edilen ve büyük ilgi gören Noxx Apartmanı, mimarları tarafından anlatılacak. 

Yapısal çelik sektörünün tüm oyuncularını buluşturan özel etkinlikte, 2014 Sektör Ödülleri de törenle sahiplerini bulacak. Ayrıca etkinlik boyunca 25'e yakin sektör kuruluşu salon fuayesinde katılımcılara deneyimlerini aktaracak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir