Yeni Megane Coupe-Cabriolet, baharda satışta

Yeni Megane Coupe-Cabriolet, biri çift kavramalı yepyeni otomatik vites kutusu EDC gibi ilave özellikler sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yeni Megane Coupe-Cabriolet'nin, ilkbaharda satışa sunulacağı bildirildi.

Renault'tan yapılan açıklamada, göz kamaştıran tasarımın coupelerin şıklığı ile cabrioletlerin verdiği kullanım keyfini bir arada sunduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada, öncüsünün başarısını sağlayan unsurlarla camlı büyük tavan ve zengin donanım yelpazesi güçlenen yeni Megane Coupe-Cabriolet'nin müşterilerine sunduğu ilave özelliklerle daha da ileri gittiği kaydedildi.

Yeni Megane Coupe-Cabriolet'nin ileri konumlu ön cam ve arka kafalıkların arkasına yerleştirilmiş cam rüzgar siperi ile açık havada güven içinde daha fazla sürüş keyfi sunduğu dile getirilen açıklamada, aracın takviye edilmiş şasi ve yeni elektrikli direksiyon sayesinde üst düzey sürüş özellikleri, biri çift kavramalı yepyeni otomatik vites kutusu EDC (Efficient Dual Clutch) ile eşleşen zengin motor seçenekleri ve parlak siyah ve yarı mat krom renkli dış kaplamalarla özenli detay işçilik kalitesi sunduğu ifade edildi.

Açıklamada, yeni Megane Coupe-Cabriolet'nin, Fransa'da Renault'nun Douai fabrikasında, Scenic ve Grand Scenic'in yanı sıra üretildiği belirtildi.

Yeni Megane Coupe-Cabriolet'nin 2010 ilkbaharında satışa sunulacağı kaydedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir