Yeni transferler İstanbul'da

Fenerbahçe'nin Porto'dan kiraladığı Abdoulaye Ba, Fabiano Ribeiro ile transfer görüşmelerinin başladığı Josef de Souza, İstanbul'a geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe'nin Porto'dan kiraladığı Abdoulaye Ba, Fabiano Ribeiro ile transfer görüşmelerinin başladığı Josef de Souza, İstanbul'a geldi.

Atatrür Havalimanı'na gelen Souza, Ribeiro ve Ba'yı Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarına poz veren futbolcular, daha sonra Fenerbahçe Kulübü'ne hareket etti. Futbolcuların sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atmaları bekleniyor.

'Fenerbahçe'ye geldiğim için mutluyum'

Futbolcular Atatürk Havalimanı'nda FB TV'ye yaptıkları açıklamalarda bulunarak mutlu olduklarını söyledi.

Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, transfer teklifini duyduğunda sarı-lacivertlilerin eski kaptanı Alex de Souza'yı aradığını belirterek, "Alex, bana inanılmaz güzel bilgiler verdi. Fenerbahçe'den hep övgüyle bahsetti. Onun fikirlerini aldıktan sonra kafamdaki görüşler netleşti" dedi.

Sarı-lacivertlilerin yeni Brezilyalı kalecisi Fabiano Ribeiro, eski teknik direktörü Vitor Pereira ile yeniden çalışacağı için mutlu olduğunu aktararak, "Çok büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Pereira, harika bir teknik direktör. Bana büyük katkıları oldu. Onunla tekrar çalışacağım için de mutluyum" ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerden Senegalli Abdoulaye Ba ise Fenerbahçe'ye geldiği için çık mutlu olduğunu vurgulayarak, "Kendini çok iyi hissediyorum. Alves ve Sow gibi önceden tanıdığım arkadaşlarıma kavuşuyorum. Şimdiden kendimi evimde gibi hissediyorum. Teknik direktörümüz Pereira da çok özel bir insan. Buraya geldiğim için gururluyum. Fenerbahçe adıyla tarih yazan bir kulüp. Ben de bu tarihte yer almak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.