Yeni yıl çoraplarınıza terzi dokunuşu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Zevk sahibi çoğu insan hediye alışverişini; yalnızca mağaza raflarında var olan ürünlerle sınırlandırmıyor, zevkine, konforuna ve kalite beklentisine birebir hitap eden, kendisini ve sevdiklerini özel hissettirecek terzi hizmetinden yararlanıyor. Birçok tekstil ürününde mevcut olan bu imkanı çoraba uygulayan Çorap Terzisi; Türkiye'de hatta Dünyada bir ilke imza atmayı başardı.

 
Favori renginizden çorapta ayak numaranıza, konç boyundan kullanılacak hammaddeye kadar altı farklı aşamadan sizi geçirerek; ayaklarınıza ve zevkinize uygun çorabın nasıl olacağını belirleyerek, her şeyiyle kişiye özel çoraplar hazırlayan Çorap Terzisi, yeni yıl için çorabı özel bir hediye seçeneği haline getirdi. 
 
Hazırladığı şık kutularda sunduğu özel koleksiyonuyla kalite ve modayı ayaklarınıza getiren Çorap Terzisi, Gift Box'tan Deluxe Box'a kadar 10 farklı hediye konsepti hazırladı. Yeni yıla özel hazırlanan bu 10 farklı konsept içinde özel tasarım çorapların yanı sıra; %100 cashwool atkı, orijinal deri kartvizitlik, cüzdan ve ağzınızı tatlandıracak draje çikolatalar da bulunuyor.   
 
Kalitesi ve şıklığıyla hem spor hem de gündelik giyimin vazgeçilmezlerinden biri olan Çorap Terzisi; eğer isterseniz çorabınıza bir de not düşüyor. Arzu ettiğiniz takdirde, tercih ettiğiniz metinler henüz örgü aşamasında desen haline getirilerek bir terzi hassasiyetiyle çoraplarınıza işlenip "size özel ve tek bir çorap" haline getiriliyor.
 
Yeni yılda sevdiklerinize ömür boyu unutamayacağı bir sürpriz yapmak istiyorsanız eşsiz hediye seçenekleri için www.corapterzisi.com adresini tıklamanız yeterli.  Çorap Terzisi ile sevdiklerinize ve size özel ayrıcalıklı bir yılbaşı gecesi ve yeni yıl dilekleriyle… Mutlu yıllar.