Yıldırım için karar yarın verilecek

Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin kararı yarın toplanacak heyet verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu cezaevinden hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin kararı yarın toplanacak heyetin vereceği bildirildi.

Metris Cezaevinden 22 Temmuz gecesi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yıldırım'ın askerlerin gözetiminde bilgisayarlı tomografisi çekildi.

Yıldırım tomografi servisine alınırken yakınındaki hasta ve yakınlarına, cep telefonuyla görüntü almamaları konusunda uyarıda bulunuldu, aksi takdirde yasal işlem yapılacağı hatırlatıldı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut, gazetecilerin soruları üzerine, Yıldırım'ın böbreğinde daha önce teşhis konulan küçük bir kist olduğunu, kronik diyabetinin ise hemen iyileşebilecek veya ağırlaşabilecek durumunda olmadığını söyledi.

Hastane menüsü dışında farklı yiyecek ve içecek verilmediği öğrenilen Yıldırım'ın rahatsızlığına ilişkin kararı yarın toplanacak sağlık heyetinin vereceği bildirildi.

Sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı

 

Öte yandan, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, hastanedeki durumuyla ilgili medyada yer alan haberleri düzeltme ihtiyacı duyduğunu belirten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"Halen, mevcut hastalıklarım nedeniyle tetkik ve tedavi için yatırıldığım Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki durumumla ilgili basında çıkan haberleri düzeltme ihtiyacı doğmuştur. Hastanedeki tedavim sorunsuz devam etmektedir. Başhekim ve ekibi, gerekli tüm ihtimamı göstererek tedavimle ilgilenmektedir. Bundan sonraki süreçte, zaman zaman hastane kontrollerimin olacağı, doktorlarımız tarafından bildirilmiştir. Şu an için bir başka hastaneye sevkimi gerektirecek bir durum yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bu konularda ilginizi çekebilir