Zeybekci ve Demir'in eşleri taburcu edildi

Katıldıkları festivalde üzerlerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralanan Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Denizli Valisi Demir'in eşleri ile koruma polisi Sümeyye Demirci tedavilerinin ardından taburcu edildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

DENİZLİ - Katıldıkları festivalde üzerlerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir ile koruma polisi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle düzenlenen 5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali'nin (Türkçevizyon 2014)  yapılacağı Hierapolis Antik Kenti'ndeki Amfi Tiyatro'da meydana gelen kazada yaralanan Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir ile koruma polisi Sümeyye Demirci'nin, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavileri tamamlandı.  

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, taburcu işlemlerinin ardından hastane çıkışında, eşinin ve Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin eşinin sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti.  

Türkçevizyon 2014'e katılmak üzere Hierapolis Antik Kenti'ndeki Amfi Tiyatro'ya birlikte gelen Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir'in üzerine, sahne önünden geçtikleri sırada festivalin kötü hava koşulları nedeniyle iptal edilmesi nedeniyle sökülen spot ışıklarından biri düşmüş, koruma polisi düşen spota elle müdahale etmeye çalışmıştı. Olayda, Zeybekci ve Demir ile koruma polisi Demirci hafif şekilde yaralanmıştı.  

Bu arada, Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin, Denizli programı kapsamında bugün Tripolis Antik Kenti'ne yapacağı inceleme gezisinin iptal edildiği bildirildi.  

Bu konularda ilginizi çekebilir