Ziraat, Türk işadamına yurtdışındaki desteğini artıracak

Bankanın Genel Müdürü Aydın, ticari ve uluslararası bankacılığa ağırlık verecek bir yapı için organizasyonda ciddi değişiklikler yaptıklarını ifade etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Dünya Türk Girişimciler Kurultayı'nın Bakanlar Oturumu'nda yaptığı konuşmada, 2012'nin ikinci yarısından itibaren işadamlarının bulunduğu her yerde, onların rekabet gücünü artırmak için daha yoğun bir çalışma içinde olacaklarını söyledi.

Aydın, 17 ülke 77 noktada faaliyet gösterdiklerini belirterek, ağırlıklı olarak bu ülkelerdeki faaliyetlerinin klasik bankacılık ürünlerinden ibaret olduğunu anlattı. Ticari ve uluslararası bankacılığa ağırlık verecek bir yapı için organizasyon anlamında ciddi değişiklikler yaptıklarını belirten Aydın, şunları söyledi:

"Türkler'in bulunduğu her yerde, iş adamlarımızın bulunduğu her yerde onların rekabet gücünü artırıcı bir bankacılığı 2012 yılının ikinci yarısından itibaren çok yoğun olarak görebileceksiniz. Bu konuda bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Ticari bankacılıkta ve uluslararası bankacılıkta yetkin bir banka olacağız. Dış politika konusunda etkin olduğumuz coğrafyaları ticari anlamda da etkin olmak için destekleyeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir