Cezayir firması, 10 bin adet otogaz dönüşüm kiti istiyor

Cezayirli ithalatçı, Türkiye’den 10 bin adet otogaz dönüşüm kiti ithal etmek istiyor.

Haber Merkezi
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bugün TurkishExporter ihracat platformunda, otomotiv sanayi ihracat üst başlığı altında yer alan "Otogaz Sistemleri" bölümündeki bir ilanda, Cezayirli bir firmanın ülkemizden oto gaz kitleri almak istediği bildirildi.

Şirket ile temas kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan şirkete bu ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firmalar ise platformun mobil uygulaması Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabiliyor. Üyelik başvurusunu kurallara uygun yapan sektör şirketleri, bu ilana herhangi bir ücret ödemeden cevap verebilecek.

Cezayir İthalat Şirketleri Listesi

Uluslararası Ticaret Merkezi (ITC) ülke ve bölge değerlendirme listelerine göre; 220 ülkenin sıralandığı dünya ticaret verileri haritasında 64.  büyük ithalatçı ülke sırasında yer alır. 33 milyar ithalatı olan ülke, en çok Çin’den ithalat yapıyor onu sırasıyla Fransa, İtalya ve Türkiye izliyor.

2 milyar 69 milyon dolarlık ihracat yaptığımız Cezayir’de siz de şirketinize yeni ihracat müşterileri bulmak için Forie DataBank’ya yer alan Cezayir ithalat şirketleri, toptancı Cezayir firmaları ve bu ülkede çok çeşitli sektörler firmalar listesine şuradan ulaşabilirsiniz.