Forie’nin eşsiz avantajlarıyla ihracat fırsatlarını şimdi yakalayın!

Yenilenen arayüzü ve kullanıcılarına sunduğu en yeni özellikleriyle sınırları aşan, onlara her zaman daha verimli, pratik bir ithalat/ihracat fırsatı sunan Türkiye’nin B2B platformu TurkishExporter, bugünün ihracat fırsatlarını yayınladı.

Haber Merkezi
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kimya, ambalaj, inşaat, gıda ve tekstil gibi 43 ana sektör ile 578 alt sektörde faaliyet gösteren firmalar, Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu Turkishexporter sayesinde ticaretteki hedeflerini çok daha yükseğe taşırken geleceğe de güvenle yürümeyi sürdürüyor.

Bugüne kadar birçok firmanın yüzünü güldüren Turkishexporter, ticaretteki bu etkin rolüyle alanında profesyonel ihracatçıların ve ithalatçıların gözü kulağı olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda her gün sayısız ilanlar yayınlayan ticaretin sanal gücü Turkishexporter, bugün de ihracatçılara fırsatlar kapısı araladı.

Bu potansiyel fırsatlardan bazıları ise TurkishExporter’ın global markası Forie'nin mobil ihracat uygulamasındaki demo veya basic hesap kullanıcılarına sunuldu. Kullanıcılar sunulan hizmetle her hafta 7 farklı ihracat fırsatına kolayca ulaşabiliyor.

Forie mobil ihracat uygulamasına IOS ve Android mağazalarından erişerek, kolayca indirebilirsiniz. Uygulama içinde firmanızı kaydettiğinizde, basic üyelik elde edecek ve ilk kullanımınızda 10 kredi hediye edilecektir.

Size verilen 10 kredi ile alıcı firmalarla iletişim kurmak için Forie web sitesinde yer alan tüm ilanları inceleyebilirsiniz.

Günün ihracat fırsatları:

-Filistinli müşteri kedi köpek maması ve kum ithal etmek istiyor.

-İspanya müşterisi spor giyim çeşitleri ithal etmek istiyor.

-Ukraynalı müşteri klima sistemleri ve kondenserler ithal etmek istiyor.

-Mali firması paslanmaz çelik boru ithal etmek istiyor.

-Cezayirli firma gaz regülatörleri ithal etmek istiyor.

Yukarıda yer alan ilanları ve daha fazlasını bu adresten inceleyebilirsiniz.