Gürcistan, Türkiye’den yüklü miktarda pet reçine satın alacak

Kullanıcılarına sunduğu en yeni özellikleriyle sınırları aşan ve onlara her zaman daha verimli, pratik bir ithalat fırsatı sunan TurkishExporter’a bugün Gürcistan’dan bir ithalat talebi bırakıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Her gün sayısız ilanlar yayınlayan B2B e-ihracat platformu TurkishExporter aracılığıyla bugüne kadar birçok ihracatçı, kapılarını dünyaya açarak ticaretteki yükselişini sürdürüyor. Bugün ise bu ilanlara bir yenisi daha eklendi.

Bu kapsamda Gürcistan’da çeşitli hizmetler veren ithalatçı bir firma TurkishExporter’a bıraktığı ilanla Türkiye’den yüklü miktarda pet reçine satın alacağını duyurdu.

TurkishExporter'ın kurumsal üyeleri, Gürcistan’dan ilan veren firmanın iletişim bilgilerine doğrudan erişebilir. Platformu daha önce hiç deneyimlemeyen firmalar ise bu ilana ücretsiz ulaşmak için Forie’de basic hesap talep ederek kendilerine özel atanacak temsilciden destek alabilir. 

Forie Databank ile Gürcistan pazarını keşfedin

Türk üreticileri ve ihracat firmaları için Gürcistan pazarına ulaşmanın artık yeni bir yolu var: "Forie Databank." Bu platform, Gürcistan'daki ticaret dünyasını keşfetmek isteyenlere kapsamlı bir rehber sunuyor.

Gürcistan'da ticaret yapmayı planlıyorsanız veya mevcut faaliyetlerinizi genişletmeyi düşünüyorsanız, "Forie Databank" sizin için bir hazine niteliğinde. Gürcistan'da faaliyet gösteren ithalatçılar, toptancılar ve perakende şirketleri hakkında ayrıntılı bilgilere buradan kolayca erişebilirsiniz.