Hazır giyim üreticilerine: Almanya ‘deri kıyafet’ ithal edecek!

Almanya’dan dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’a ilan bırakan bir firma, Türkiye’den deri kıyafetler satın alacağını duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avrupa Birliği ülkeleri içinde Türkiye’nin en fazla ihracat yaptığı ülkelerin başında gelen Almanya, sahip olduğu 3,8 trilyon Euro GSYH büyüklüğü açısından dünyada 4. sırada yer aldığı gibi Avrupa Birliği ülkeleri içerisinde de en büyük ekonomi unvanına sahiptir.

Almanya’nın, Türkiye tarafından satılan birçok ürünün lokomotif pazarı konumunda olması nedeniyle de Almanya’dan Türkiye menşeli ürünlere gün geçtikçe talep daha da artıyor. Bugün ise artan bu taleplere bir yenisi daha eklendi.

Buna göre hazır giyim sektöründe Almanya’da faaliyet gösteren ithalatçı firma, her gün sayısız ilanı kullanıcılarına sunan TurkishExporter’a bir ithalat talebi bıraktı. Firma ilanında Türk üreticilerden deri kıyafetler satın alacağını belirtti. Almanya’da faaliyet gösteren firmanın yayınladığı ithalat ilanını görmek isteyen üreticiler, Forie’de bir basic üyelik başlatıp ithalatçının detaylarına ulaşabilirler.

Hazır giyim üreticileri için ithalatçı listeleri

Türkiye'de hazır giyim üretimi ve ihracatıyla uğraşan bir şirket olarak, ürünlerinizin ihracatını artırmak veya yeni iş ortakları bulmak için “Forie DataBank”ı ziyaret etmelisiniz.

Bu kaynak, binlerce hazır giyim ithalatçısı firmayı içermekte olup, ülke ve sektöre göre kategorize edildi. Hazır giyim sektöründe ihracat yapıyor ve ithalatçı firmalara ulaşmak istiyorsanız, en kolay ve hazır müşteri listeleri şimdi Forie Databank’ta.