İhracatçılar için altın fırsat: Tek tıkla dünya pazarlarını keşfedin!

B2B e-ihracat platformu TurkishExporter, işletmelere tek tıkla dünya pazarlarına erişim sağlayarak küresel ticarette rekabet avantajı sunmaya ve ihracatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yüksek hedeflere odaklanan ihracatçılar, Türkiye’nin önde gelen e-ihracat platformu TurkishExporter ile dünya pazarlarını keşfe çıkıyor. 621 sektöre hizmet sunan bu platform, küresel ihracat fırsatlarını kullanıcıların avuçlarına getiriyor.

Yenilikçi özellikleriyle sınırları aşan TurkishExporter, her zaman daha verimli ve pratik bir ticaret deneyimi sunuyor, bu sayede alanında önde gelen profesyonellerin ve işletmelerin tercihi olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda her gün sayısız ilanı kullanıcılarına sunan TurkishExporter, dünyanın birçok ülkesindeki ithalatçıların sesi olurken, ihracatçılara ise yeni imkanlar ve fırsatlar sunuyor. Bu kaçırılmayacak fırsatlardan bazıları ise TurkishExporter’ın global markası Forie'nin mobil ihracat uygulamasındaki basic hesap kullanıcılarına sunuluyor. Kullanıcılar sunulan hizmetle her hafta 7 farklı ihracat fırsatına kolayca ulaşabiliyor.

Forie mobil ihracat uygulamasına IOS ve Android mağazalarından erişerek, kolayca indirebilirsiniz. Uygulama içinde firmanızı kaydettiğinizde, basic üyelik elde edecek ve ilk kullanımınızda 10 kredi hediye edilecektir.

Size verilen 10 kredi ile alıcı firmalarla iletişim kurmak için Forie web sitesinde yer alan tüm ilanları inceleyebilirsiniz.

Günün ihracat fırsatları:

-Arjantin müşterisi asansör yedek parçaları ithal etmek istiyor.                                                        

-İngiltere yapı malzeme firması, alçıpan levhalar ithal etmek istiyor.

-Bosna Hersek firması, PA, PE, Teflon plastik hammaddeler ithal etmek istiyor.

-İngiltere firması, vakumlu foseptik kamyonları ithal etmek istiyor.

-Rusya müşterisi, kadın ayakkabı çeşitleri fason markayla ürettirmek istiyor.

Yukarıda yer alan ilanları ve daha fazlasını bu adresten inceleyebilirsiniz.