İngiltere, şönil battaniye ipliği tedarikçisi arıyor!

İngiltere’den B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a ilan bırakan bir firma, Türkiye’den şönil battaniye ipliği satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin en büyük e-ihracat platformu olan TurkishExporter, farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için anlık 43 ana sektör ve 578 alt sektörde yayınlanan ilan akışı ile binlerce dolarlık iş hacmi oluşturarak yeni iş fırsatlarına kapı açıyor.

Her gün İngiltere pazarına ihracat yapmak isteyen Türk ihracatçılar için ise gelen yeni fırsatlar platformda yayınlanmaya devam ediyor. Bugün de bir İngiliz ithalatçı firma, Türkiye’den şönil battaniye ipliği ithal etmek istediğini dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’a iletti.

İthalatçı firmanın yayınladığı ihracat fırsatını görmek isteyen üreticiler, Forie’de bir basic üyelik  başlatıp ithalatçı firmanın detaylarına ulaşabilirler.

İngiltere pazarına kolay giriş bileti

Türk üreticileri ve ihracat firmaları için İngiltere pazarına ulaşmanın artık yeni bir yolu var: "Forie Databank." Bu platform, İngiltere’deki ticaret dünyasını keşfetmek isteyenlere kapsamlı bir rehber sunuyor.

İngiltere’de faaliyet gösteren ithalatçılar, toptancılar ve perakende şirketleri hakkında ayrıntılı bilgilere buradan kolayca erişim sağlayabilirsiniz. İngiltere’de ticaret yapmayı planlıyorsanız veya mevcut faaliyetlerinizi genişletmeyi düşünüyorsanız, "Forie Databank" sizin için bir hazine niteliğinde.