Kanada, katlanabilir deri sandalye ithalatı için Türk üreticiler arıyor!

Son yıllarda Türkiye ile ikili ticaret hacminde milyarlarca dolarlık artış gözlenen Kanada’dan Türkiye’deki ihracatçılara bir ithalat talebi daha geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kanada’nın son yıllarda Türkiye’deki yeni yatırımları ve ticari iş birliklerinin sayısı katlanarak artarken, iki ülke arasında ticaret gerçekleştiren firmalara da bu durum olumlu bir yansıma sağlıyor. Bu kapsamda Türkiye ile ticari ve ekonomik ilişkileri dinamiklik gösteren Kanada’dan Türk ihracatçılara bir iş fırsatı geldi.

Bu kapsamda Kanada’da çok çeşitli ürünlerin satışını gerçekleştiren bir firma, her gün sayısız ilanı kullanıcılarına sunan TurkishExporter’da bir ithalat ilanı yayınladı. Firma ilanında Türkiye’deki ihracatçılardan katlanabilir deri sandalye satın alacağını duyurdu. Kanada’dan gelen bu fırsatı görmek isteyen üreticiler, Forie’de bir basic üyelik başlatıp detaylara ulaşabilirler.

Kanada pazarına ulaşmanın kolay yolu

Kanada pazarına ihracat yapmak isteyen Türk üreticileri ve ihracat şirketleri için yeni ticari istihbarat kaynağı olan Forie hizmete girdi.

“Forie Databank” adıyla yayın yapan bu kaynak, bir ihracat adres bankası niteliğinde. Sektör fark etmeksizin Kanada’da yer alan ithalatçılar, toptancılar veya mağaza şirketlerine buradan ulaşabilirsiniz.