‘Tekstil üreticileri’ için ihracat kapısı bugün Türkmenistan’a açılıyor!

Her gün sayısız ithalat ilanı yayınlayan B2B E-ihracat platformu TurkishExporter, bugün Türkmenistan’dan Türk tekstil üreticilerine gelen bir talebi daha kullanıcılarına sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk tekstil sektörü 2023 yılında en fazla ihracatı Avrupa’ya yaparak, 2 milyon 329 bin 985 ton ürün karşılığında 9 milyar 558 milyon 447 bin dolar gelir sağladı. En çok geliri ise 5 milyar 947 milyon 998 bin dolarla kumaştan kazandı. Kumaşı 1 milyar 494 milyon 374 bin dolarla iplik ve 1 milyar 236 milyon 184 bin dolarla elyaf izledi.

Bugün ise Türkmenistan’dan Türk tekstil üreticilerine kapsamlı bir iş fırsatı geldi. Bu kapsamda Türkmenistan’da müşterilerine çeşitli hizmetler veren ithalatçı firma, şirketlerin global ölçekte ticaret yapmalarına olanak sağlayan Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter’da bir ilan yayınladı. Firma ilanında Türkiye’den fermuar, düğme, etiket gibi giyim aksesuarlarına ait her şeyi istediklerini belirtti.

Türkmenistan’dan yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Tek tıkla tekstil ithalatçısı şirketler listesi

Türkiye’nin tekstil ihracatı 10 milyar dolara yaklaşırken Türkiye’nin en tanınmış markalarından en küçük işletmelerine kadar geniş bir yelpazede üyeleri içerisinde bulunduran TurkishExporter ve global markası Forie de kullanıcılarına sunduğu verimli e-ihracat deneyimi ile birçok farklı ülkenin tekstil sektöründeki ithalatçı listelerini üyeleri ile paylaşıyor.

Dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter, kendini diğer platformlardan farklı kılan anlık alım ilanı özelliğiyle sayısız ihracat fırsatları yayınlamaya devam ederken, sizde tekstil sektöründe iyi bir tedarik ağınızın olduğunu düşünüyorsanız, kurumsal üyelik yaparak yüzlerce güncel ithalatçı firmaya erişebilirsiniz.