Türkiye’yi ziyarete gelecek olan BAE firması, iç giyim üreticilerini arıyor!

Her gün sayısız ilanı kullanıcılarına sunan B2B e-ihracat platformu TurkishExporter, bugün Türk ihracatçılara Birleşik Arap Emirlikleri’nin kapısını araladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter, dünya çapında ticaret yapmak isteyen firmalara milyonlarca dolarlık ihracat fırsatı sunuyor. Her gün güncellenen ilanları takip ederek fırsatları değerlendiren Türk üretici ve ihracatçı firmalar ise global pazarlarda yer alma fırsatını yakalıyor.

Buna göre üreticilerin ve ihracatçıların standartlarını yükseltmeyi ve yüzlerini güldürmeyi hedefleyen TurkishExporter, bugün Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen bir ithalat ilanını  yayınladı. Bu kapsamda konaklama sektöründe BAE’de faaliyet gösteren ithalatçı firma, kullanıcılarına verimli bir e-ihracat deneyimi sunan TurkishExporter’da yayınladığı ilanla Türk üreticilerden iç çamaşırı satın alacağını belirtti. 

Yakın zamanda Türkiye’ye ziyarete gelecek olan BAE firması ile iletişim kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri ilan üzerinden doğrudan teklif sunabilecekken, İlk kez platformu kullanacak firmalar ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Tek tıkla iç giyim üreticileri için ithalatçı listeleri

Türkiye'de hazır giyim üretimi ve ihracatıyla uğraşan bir şirket olarak, ürünlerinizin ihracatını artırmak veya yeni iş ortakları bulmak için “Forie DataBank”ı ziyaret etmelisiniz.

Bu kaynak, binlerce hazır giyim ithalatçısı firmayı içermekte olup, ülke ve sektöre göre kategorize edildi. Hazır giyim sektöründe iç giyim ihracatı yapıyor ve iç giyim ithalatçısı firmalara ulaşmak istiyorsanız, en kolay ve hazır müşteri listeleri şimdi Forie Databank’ta.