Ukraynalı firma, tül perdelerini Türkiye’den ithal edecek!

Ukrayna’da perde üretimi yapan ithalatçı firma, Dünyanın dört bir yanındaki ithalatçılara ve ihracatçılara imkanlar sunan TurkishExporter’a bir alım talebi bıraktı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin dünyada en tanınmış e-ihracat platformu TurkishExporter’a her gün yüzlerce ihracat fırsatı gelir ve bu fırsatların tamamı aynı gün üretici ve ihracatçı firmalarla buluşmak üzere ithalatçılar sekmesinde yayına girer. Her gün çeşitli sektörlerden ve ülkelerden gelen ilanları yayınlayan bu platforma bugün Ukrayna’dan bir ilan geldi.

Bu kapsamda Ukrayna’da çeşitli perdelerin satışını yapan bir e-ticaret firması B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’da ilan yayınlayarak, Türkiye’den tül perde satın alacağını belirtti.

Ukrayna’dan yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Ukrayna ihracat pazar araştırması

Ukrayna’ya ihracat yapmak isteyen Türk üreticileri ve ihracat şirketleri için yeni ticari istihbarat kaynağı Forie’de yayına başladı. “Forie Databank” adıyla yayına giren bu kaynak, bir ihracat adres bankası olarak hizmet veriyor.

Sektör fark etmeksizin hangi alanda ihracat yapmak istiyorsanız o sektörün Ukrayna’da yer alan ithalatçıları, toptancıları veya mağaza şirketlerine buradan ulaşabiliyorsunuz.