Vietnam’dan ihracat fırsatı: Hindistan cevizi yağı

Vietnam’da e-ticaret lojistiği alanında faaliyet gösteren bir firma, Türkiye’deki üreticilerden Hindistan cevizi yağı satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk üreticileri ve ihracat şirketleri için global pazarlara yönelik fırsatlar yayınlayan, üreticilerin ve ihracatçıların standartlarını yükseltmeyi ve yüzlerini güldürmeyi hedefleyen TurkishExporter, bugün Vietnam’dan gelen bir ithalat ilanını paylaştı.

Bu kapsamda e-ticaret lojistiği üzerine hizmet veren Vietnamlı firma, B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’da yayınladığı ilanla, Türkiye’den Hindistan cevizi yağı tedarikçilerini aradığını belirtti.

Vietnamlı firma ile temas kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri, ilan üzerinden firmaya doğrudan teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firmalar ise platformun mobil uygulaması Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek basic üyelik başvurusu yapabilir.

Nakliye/navlun ihtiyaçlarınızı hemen karşılayın

Forie, ihracatçı ve ithalatçı firmaların nakliye/navlun ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir hizmet sunuyor. Platformda, firmalar ilan oluşturarak en uygun fiyat tekliflerini alabiliyor. Nakliye/navlun hizmeti veren firmalar ise ilanlara teklif sunabiliyor.

Bu sayede, firmalar nakliye/navlun işlemlerini daha hızlı, daha ucuz ve daha verimli bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, nakliye/navlun hizmeti veren firmalar, Forie platformu sayesinde yeni müşteriler kazanabiliyor ve daha fazla gelir elde edebiliyor.

Forie, e-ihracatın tüm aşamalarını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyorken sizlerde Nakliye/navlun ilanı oluşturarak firmaların size teklif vermesini sağlayabilir ve oluşturulan ilanlara teklif verebilirsiniz.