'Bu yıl, 2013'ten daha kötü olmayacak'

MÜSİAD 85. Genel İdare Kurulu için Elazığ'a giden MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, 2014'ün geçtiğimiz yıldan daha kötü bir yıl olarak görmediğini söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ELAZIĞ - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, ''2014'ü, bugünkü şartlarıyla değerlendirerek söylüyorum, 2013'ten daha kötü bir yıl olarak görmüyoruz'' dedi. 

MÜSİAD 85. Genel İdare Kurulu Toplantısı için Elazığ'a gelen Olpak ile iş adamları, Elazığ-Sivrice karayolunun Kinederiç mevkisi üzerinde kurulan MÜSİAD Elazığ Şubesi Hatıra Ormanı'na fidan dikti.

Olpak, burada bir gazetecinin, ''Bir açıklamanız vardı, '2013 güzel başladı, güzel sürdü, güzel devam etti' diye. 2014 yılı için neler söyleceksiniz?'' sorusu üzerine, şunları söyledi: Tam cümle söyleyeyim aslında, 2013'ü değerlendirirken 'İyi başladık, aslında iyi sürdürdük ve iyi de bitirdik' dedim. Çünkü değişik yorumlar vardı. 2014'te biz benzeri tabloyu görüyoruz. İlk 3 ay rakamları açıklandı, 4. ay rakamlarının da öncü verileri elimize gelmiş durumda ayın 25'i itibariyle. 2014'ü, bugünkü şartlarıyla değerlendirerek söylüyorum, 2013'ten daha kötü bir yıl olarak görmüyoruz. Daha iyi olmaması için de bir sebep yok.

Bu konularda ilginizi çekebilir