DOSAB’lı sanayicilerden Emniyet'e araç desteği

Bursa'da DOSAB ile DOSABSİAD işbirliği yaparak Bursa Emniyet Müdürlüğüne 32 araç bağışladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) işbirliğiyle Bursa İl Emniyet Müdürlüğü hizmetine alınan 32 araç düzenlenen törenle teslim edildi

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ferudun Kahraman, törende yaptığı konuşmada, son 10 yıl içinde Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne toplam 53 araç bağışında bulunduklarını söyledi. Kahraman, “Emniyet Müdürlüğü’müzün daha iyi hizmet üretmek için başlattığı yeni araç kampanyasına bu yıl 32 araçla destek verdik. Katkıda bulunan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Bölgemizdeki Demirtaş Polis Merkezi’ni de geçtiğimiz yıl İl Emniyet işbirliğiyle hizmete almıştık” dedi. Bölge sanayicileri olarak sosyal sorumluluk, tarihi ve kültürel değerlere dönük projelere her zaman destek olduklarını vurgulayan Kahraman, bu kapsamda Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olduklarını aktardı. DOSAB’ın sanayi ve üretim merkezi Bursa’nın en gelişmiş bölgelerinden biri olduğunu anımsatan Kahraman, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni açıkladığı Bursa’nın En Büyük 250 Firması arasında bölgemizden 42 firma bulunuyor. Bu başarılar elbette birlik içerisinde çok çalışmakla mümkün oluyor” diye konuştu. DOSABSİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar da, sanayiciler olarak bu tür sorumlulukları yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti.

İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ise konuşmasında, suçu önleme noktasında önleyici tedbirlerin çok önemli yer tuttuğunu söyledi. Bu noktada personel ve kullanılan araçların büyük önem taşıdığının altını çizen Durmuşlar, “Emniyet Müdürlüğü’müzün kullandığı araçların yüzde 60'ı beş yaşın üzerinde. Verimli hizmet sağlamak amacıyla yeni araç kampanyası düzenledik. Kampanya kapsamında 159 araca ulaştık. DOSAB ve DOSABSİAD’ın destekleriyle araç filomuz güçlendi" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kampanyaya katılan firma temsilcileri ile DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman ve DOSABSİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar’a, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar teşekkür plaketi verdi. Ardından araçların sembolik anahtarları DOSAB yöneticileri ve sanayiciler tarafından İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.