"FETÖ'nün Türkiye'den ve dünyadan silinmesi lazım"

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, KAYSO Meclis toplantısındaki konuşmasında işadamlarına yatırıma devam edin çağrısı yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

HATİCE ŞİMŞEK

KAYSERİ - Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, işverenleri FETÖ terör örgütü ile ilişkisi olan çalışanları hakkında uyararak "FETÖ'nün Türkiye ve dünyadan silinmesi lazım" dedi. Meclis toplantısında konuşan Boydak, işadamlarına yatırıma devam edin çağrısı yaparken şunları söyledi: 

"Demokrasi adına birlik beraberlik içinde el ele darbecileri püskürterek kazandık. Ama masada yani ekonomi kanadında kaybetmememiz gerekiyor." 

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, işverenleri FETÖ terör örgütü ile ilişkisi olan çalışanları hakkında uyararak, "FETÖ'nün Türkiye ve dünyadan silinmesi lazım" dedi. KAYSO Meclis toplantısındaki konuşmasında işadamlarına yatırıma devam edin çağrısı yapan Boydak, şu değerlendirmelerde bulundu: 

"Demokrasi adına birlik beraberlik içinde el ele darbecileri püskürterek kazandık. Ama masada yani ekonomi kanadında kaybetmememiz gerekiyor. Bu da bizlerin dinamizminden geçiyor. İş dünyasının motivasyonunu yüksek tutarak yatırımlara devam etmesi gerekiyor. Ekonomik göstergeler iyi. Bu durumlar geçici. Yatırım yapmazsak büyüyemeyiz. Pozitif ayrışarak devam etmemiz lazım. Sözün bittiği yerdeyiz. Artık sahada kazandık. Türkiye olarak masada yani ekonomi tarafında kaybetmemeliyiz." Boydak, işverenleri FETÖ terör örgütü ile ilişkisi olan çalışanları hakkında da uyararak , "Bizim de şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz, şirketlerimizde benzer şeyler varsa gözden geçirmemiz gerekiyor. FETÖ'nün Türkiye ve dünyadan silinmesi lazım. Süratle işe dönüp huzur içinde çalışmalıyız" dedi.