Tever bayrağı Güleç'e devretti

İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birliği'nin yeni başkanı Ahmet Güleç oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birliği’nde tek liste ile yapılan seçimde Ahmet Güleç, 355 oy alarak önümüzdeki 4 yıl için birliğin yeni başkanı oldu.

Seçim konuşmasında ihracatın önemine değinen Ahmet Güleç, “Başbakan Yardımcımız Sayın Ali Babacan daha 3 gün önce bizlere ‘İhracat bizim için ekmektir’ dedi.

Mevcut hükümetimiz 10 yıldır istikrar, imalat ve ihracat diyor. Biz 2023 hedefine nasıl ulaşırız? Mobilya sektörü için 6 milyar dolar ihracat yetmez. Bizim sektör olarak 2023 hedefimiz artık 20 milyar dolardır. İmalat ve ihracat yapacağız. Bu iki kritik meselede süreçlerin daha da kolay hale gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Ankara’nın da bu konuda bize destek vereceğinden hiç şüphemiz yok” dedi.

Halihazırda Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanlığı görevini de yürüten Ahmet Güleç’in yeni yönetim listesinde; Zeki Şahin, Alican Duran, Abdullah Tever, Erkan Özkan, Zeki Kavas, Ömer Esen, Adnan Bostan, Levent Çolakoğlu, Murat Sülek, İlhan Özbay yer aldı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir