80’lerden bir müzik fırtınası: Bonnie Tyler

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 1980’lerin sevilen popüler müzik şarkıcılarından Bonnie Tyler, bugün İstanbul’da sevenleriyle buluşuyor. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek konser, saat 20.00’de başlıyor. 

Kendine has sesiyle yorumladığı aşk şarkılarıyla bir dönemin unutulmazları arasına giren pop-rock yorumcusu, yeni bir albümle müzik piyasasına geri dönmeye hazırlanırken, dünya turnesiyle de sevenleriyle buluşuyor. 

Sevilen müzik adamı Jim Steinman’in yazdığı efsane aşk şarkısı “Total Eclipse of the Heart” ile tüm dünyada bir numara olan, “Faster Than the Speed of Night”la İngiltere Albümler listelerine bir numaradan giren ilk İngiliz kadın şarkıcı olarak Guinness rekorunu elinde bulunduran Bonnie Tyler, Ajda Pekkan’da dinlemeye alıştığımız “O Benim Dünyam”ın orijinal versiyonu olan “Holding Out for a Hero” adlı eserle de tanınıyor. 

Unutulmaz şarkıların sevilen yorumcusu 

1951 doğumlu olan Bonnie Tyler, başarılılarla dolu kariyerine son yıllarda da hız kesmeden devam ediyor. 2011’de 2 şarkının eklendiği 3 CD’lik Best of albümünü yayınlayan şarkıcı, 2012 yılında Nashville’de “Rocks and Honey” isimli albümü için 13 şarkı kaydetti. 2013 yılında BBC tarafından Malmö’de yapılan Eurovizyon şarkı yarışmasında ülkesini temsil etmek için seçilen ve ‘Believe in Me’ adlı şarkıyı seslendiren Bonnie Tyler, Eurovision yarışması sonrası Fransa’da "All the Hits" albümünü yayınladı. Şu sıralar Jim Steinman ile yeni şarkılar kayıt eden Bonnie Tyler’ın Cemal Reşit Rey'de vereceği İstanbul konserinin biletleri, Biletix kanallarından temin edilebiliyor