Acemi çakallar, bir kez daha iş başında

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Avcı ve Murat Akkoyunlu'nun oynadığı sevilen serinin yeni filmi “Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı”, sinemalarımızda bugün vizyona giriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Son yılların çok izlenen yerli film serilerinden “Çakallarla Dans”ın üçüncü bölümü, sinemalarımızda bugün vizyona giriyor. Senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in kaleme aldığı ve Şeker’in yönetmen koltuğuna da oturduğu “Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı”, kemik kadroya yeni isimlerin dahil olduğu bir yapım. Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın üstlendiği "Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı"da; arkadaşlarının mutluluğu için her türlü yola başvuran acemi çakalları; yine macera, aksiyon, hatalar ve kahkaha dolu bir serüven bekliyor. 

Yeni karakterler 

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Avcı ve Murat Akkoyunlu'nun canlandırdığı çetenin hayatına yeni filmde, yapıtta da anne-kızı oynayan Derya Baykal ve Derya Şensoy da giriyor. "Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı"nın diğer önemli rollerinde; Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Gürkan Uygun, Bülent Serttaş, Bülent Çolak, Ünal Silver ve Günay Karacaoğlu var. Görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel’in yaptığı filmin müzikleri Serhat Ersöz imzalı. 

“Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı”nın sanat yönetmeniyse Burak Özcan. “Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı” filminin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, serinin yeni bölümü hakkında şu yorumu yapıyor: “Sıfır sıkıntı... İsminden anlaşılacağı üzere toplum olarak fazlasıyla gergin olan gündemimize bir nefes olsun diye tasarladığımız yeni filmimizin adı. ‘Çakallarla Dans’ serisinin 3. filmi olan ‘Sıfır Sıkıntı’ benim senaryo olarak üzerinde en çok çalıştığım film oldu. Senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte gerçekten aylarca çalıştık senaryo üzerine. 

Devam filmi olmasının zorluklarını yenmek için sanki yeni bir film yazıyormuşçasına oluşturduk senaryoyu. Yeni karakterleri, sürprizleri ve aksiyonu bol bir senaryo oldu. Seyircinin de beğeneceğine inanıyorum. Kısacası eğlence devam ediyor, yani Çakallarla dans devam ediyor.”

Bu defa neler olacak? 

“Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı”da olaylar şöyle gelişiyor: Kayınço Gökhan (Şevket Çoruh), Muhasebeci Servet (İlker Ayrık), Köfte Necmi (Timur Avcı) ve Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu) “denetimli serbestlik” koşuluyla hayatlarına devam ederken, topluma uyum sağlamak için grup terapisine gidiyorlar. Bir gün Del Piero Hikmet, vapurda, ömrü boyunca unutamayacağı güzeller güzeli “dilsiz” bir kadın olan Mihriban (Derya Şensoy) ile tanışıyor. İkili gün geçtikçe birbirine âşık oluyor. Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban ile evlenme kararı alıyor. Mihriban’ın annesi Cemile’nin (Derya Baykal), Hikmet’ten tek bir isteği var: Kızının tekrar “anne” demesini sağlaması. Ameliyat da epey pahalı.